Services

Wij bieden veel verschillende services aan om u te helpen een succes te maken.

Aan de slag gaan met een nieuwe website kan overweldigend zijn, maar wij zijn er om u te helpen! Van begin tot eind zullen wij u helpen met al uw professionele webdesign behoeften.

Web design | Seo Marketing | Social Media Marketing

Populairste Services

Bij Sant Design willen we dat uw website er geweldig uitziet. We willen dat het nieuwe klanten aantrekt. En we willen dat u het gemakkelijk kunt beheren. Kortom, we willen dat het voor u werkt.

Het succes van uw website is onze topprioriteit. We werken met grote en kleine bedrijven om professioneel ontworpen websites te maken die uw online aanwezigheid versterken en u laten zien.

Web design

Web Design & Development

De wereld wordt steeds geavanceerder en om te voldoen aan de normen van het huidige tijdperk, is online bestaan een must.

Branding Design

Branding Design

Branding is meer dan een mooi logo en een goede huisstijl. Het gaat een stap verder en bestaat uit bedrijfsacties, acties of creaties die bijdragen aan een bepaald merk.

Logo Design

Logo Design

Uw logo is een belangrijk onderdeel van de promotie en marketing van uw bedrijf en is vaak het eerste wat de aandacht trekt van een potentiële klant. 

search optimization seo

Seo Marketing

Search Engine Optimization – Verbeter uw zichtbaarheid op zoekmachines zoals Google en Bing. We helpen u relevante, haalbare zoekwoorden te targeten.

Social Media Marketing

Social Media Marketing

Het maakt niet uit wat u verkoopt en wie uw koper is, het gebruik van sociale media als marketings apparaat kan zeer nuttig zijn om uw merk te laten groeien.

Hosting

Web Hosting

Wat uw webhosting behoeften ook zijn, wij hebben oplossingen variërend van eenvoudige shared hosting plannen tot razendsnelle toegewijde cloud hosting.

klant review 1

Absoluut Perfect

Goede communicatie, altijd bereikbaar via de telefoon of mail. Meedenkend en vol met ideeën. Wij hebben binnen 1 jaar tijd ons klantenbestand verdrievoudigd.

5/5

Silvie Dekker
Star Beautylounge

klant review 2

Mijn bedrijf gered

Dankzij RS Media hebben wij veel boekingen binnen gekregen. Hiervoor was het altijd zoeken naar klanten, maar nu niet meer gelukkig. Nogmaals Bedankt.

5/5

Joshua Maduro
BROTHERS Nightlife

klant review 3

Beste keus ooit

Wij merkten al binnen enkele maanden al het verschil tussen de aantal verkopen via de site, en het aantal toegenomen belangstelling voor onze winkel.

5/5

Irma den Brink
Het Goed