Seo Amsterdam

Wat is Zoekmachine Optimalisatie of SEO?

Zoekmachine optimalisatie, ook bekend als SEO, is het proces van het helpen van uw klanten om uw website te vinden door het doolhof van alle andere sites die momenteel online zijn.

Wij zoeken uit waar uw klanten naar op zoek zijn, en proberen op natuurlijke wijze meer van uw doelpubliek op uw site te laten landen. SEO gaat over het verbinden van uw klanten met uw bedrijf.

Hoe werkt SEO?

Het vergt veel werk en elke stap is belangrijk voor het proces als het gaat om SEO diensten. Hier zijn de basisprincipes:

calendar check

Website Audit

We beginnen met een uitgebreide evaluatie van uw website.
searchp

Zoekwoorden

Vervolgens besteden we tijd aan het uitzoeken waar mensen naar zoeken.
Screenp

Uitvoering

Wij maken een SEO plan en voeren het uit.

Monitoringp

Monitoring

Wij volgen de resultaten op en sturen bij.

Uiteraard zijn deze vier stappen een overgesimplificeerde versie van de gebeurtenissen. Als het op SEO aankomt, is er veel werk nodig om je te laten ranken voor de juiste termen. Alleen omdat je het bouwt, betekent niet dat iemand zal komen.

SEO gaat niet per se over het meeste verkeer naar uw site. Wat heb je aan honderden nieuwe bezoekers als die bezoekers je producten en diensten niet kopen?

Wij willen het juiste verkeer naar uw site krijgen.

We willen dat de gebruikers die op uw site komen, enthousiast zijn over wat u hen aanbiedt. Wij willen dat uw website converteert.

Laat ons u tonen hoe wij uw klantenbestand kunnen vergroten door nieuw, organisch verkeer naar uw website te leiden. Wij gebruiken alleen Google-goedgekeurde, white-hat technieken waarvan bewezen is dat ze resultaat opleveren.

google 1017347 1920