Over Ons

Wij zijn Sant Design, een webdesign bureau gevestigd in Amsterdam, maar werkend met klanten over de hele wereld.

We ontwerpen en bouwen professionele websites voor bedrijven en particulieren en helpen hen hun aanwezigheid te vergroten door middel van SEO, digitale marketing en meer. Een van de doelen van ons webdesign bureau is om u niet alleen een professioneel gebouwde website te bieden die er geweldig uitziet en nog beter werkt, maar ook om uw partner te zijn voor al uw online behoeften.

Wij zijn een full-service webdesign bureau, wat inhoudt dat we kunnen voldoen aan al uw grafische ontwerp behoeften, al uw WordPress-ontwikkelingsbehoeften, evenals SEO en digitale marketing. Als je iets nodig hebt dat we niet kunnen doen, kunnen we je helpen iemand te vinden die dat wel kan. We streven ernaar om elke samenwerking te laten uitmonden in een langetermijnsamenwerking. We kunnen dan ook met veel trots zeggen dat we een zeer trouw klantenbestand hebben van straffe ondernemers met sterke ideeën. We hebben vele klanten een mooie groei zien doormaken en zijn trots om daaraan ons steentje te hebben bijgedragen.

 

Web Design | seo | Branding

Wat ons anders maakt dan andere webdesign bureaus in Amsterdam

Wij bieden moderne webdesign services in Amsterdam waarmee u indruk kunt maken en de relatie met uw klanten kunt versterken.

web design 1

Web Design

De wereld wordt steeds geavanceerder en om te voldoen aan de normen van het huidige tijdperk, is online bestaan ​​een must.

responsive design 1

Responsive Design

Elk van de websites die we bouwen, wordt prachtig weergegeven op desktop, laptop, tablet en mobiel en zorgt voor de beste gebruikerservaring op elk apparaat.

seo 1

Seo Marketing

Search Engine Optimization - Verbeter uw zichtbaarheid op zoekmachines zoals Google , Yahoo en Bing. We helpen u relevante, haalbare zoekwoorden te targeten.

log in 1

Web Security

Wees gerust, alle gegevens zijn veilig. Wij maken je website, webshop veilig, snel en betrouwbaar.

browser 1

Web Updates

Updates zijn zeer belangrijk voor je website en data van je klanten. Hackers zijn altijd op zoek naar lekken in de software.

social media 2

Social Media Marketing

Het maakt niet uit wat u verkoopt en wie uw koper is, het gebruik van sociale media als marketings apparaat kan zeer nuttig zijn om uw merk te laten groeien.