Social Media Marketing

Social Media Marketing Amsterdam

Als u dit leest, betekent dit dat u toegang heeft tot internet. En als je toegang hebt tot internet, ben je waarschijnlijk zeer vertrouwd met sociale media.

En aangezien er vandaag de dag 3,4 miljard actieve social media-gebruikers in de wereld zijn, kunt u er zeker van zijn dat uw doelgroep ook op social media zit … ook in Amsterdam, Sant Design kan uw bedrijf of organisatie in Amsterdam helpen om met uw publiek in contact te komen op alle relevante social media-platforms!

Waarom heeft u Social Media Marketing nodig?

Alle bedrijven hebben verschillende doelen, maar een ding dat ze delen in het grotere metrogebied van Amsterdam is de wens om in contact te komen met meer mensen in hun doelmarkt via sociale media. U moet op sociale media zijn, en hier is waarom:

  • Mensen controleren hun sociale media-accounts meestal meerdere keren per dag
  • Veel gebruikers van sociale media zullen specifieke bedrijven of merken volgen en erop reageren
  • Uit onderzoek blijkt dat consumenten een merk veel eerder vertrouwen als het merk hen positief kan benaderen op sociale media
  • Uw concurrenten in Amsterdam maken al gebruik van sociale media om hun merk en hun bedrijf te promoten!
  • Laat Sant Design u helpen een winnend plan op te stellen om New York en daarbuiten te betrekken via sociale media!
alexander shatov mr4JG4SYOF8 unsplash 1 scaled
merakist CNbRsQj8mHQ unsplash

Hoe kan Sant Design mijn bedrijf helpen slagen met Amsterdam Social Media Marketing?

Om succesvol te zijn met social media marketing, moet u eerst een duidelijke visie hebben over hoe succes in digitale marketing eruit ziet voor uw bedrijf. Als u alleen geïnteresseerd bent in het krijgen van meer “likes” … nou, dan kan vrijwel elke digitale marketeer die er is proberen u daarbij te helpen.

Maar we wedden dat u een grotere visie voor uw bedrijf heeft dan dat; neem contact op met ons bij Sant Design en laat ons u helpen uw bedrijf daadwerkelijk te GROEIEN door middel van sociale media. Een ding dat ons onderscheidt van andere digitale marketing consultants is dat we verder gaan dan alleen het proberen te stimuleren van uw social media vanity statistieken – wij helpen u meetbare resultaten te bereiken die u zullen helpen om meer leads, volgers, klanten, en merk evangelisten in Amsterdam te krijgen! Dat is een echte ROI die veel verder gaat dan het krijgen van meer “likes”.

Zodra we u leren kennen, wat u doet, en WAAROM u het doet, DAN komen we langs om u te helpen een echt effectief proces te definiëren en te strategiseren om uw bedrijf te stimuleren door middel van onze Amsterdam social media marketing diensten. Wij kunnen u helpen haalbare, realistische, meetbare en tijdgebonden doelen te stellen voor social media-succes in het grotere metrogebied van Amsterdam!

Welke social media marketing diensten biedt RS Media?

Sant Design werkt met alle grote social media platforms die helpen business te genereren, zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Instagram, en YouTube. Samen met u selecteren wij de beste social media kanalen en strategieën om uw doelgroep in Groot Amsterdam te bereiken. Onze aanpak voor het leveren van effectieve social media-diensten is dezelfde resultaatgerichte aanpak die we hanteren voor al onze digitale marketingoplossingen voor onze klanten.

alexander shatov CTZhGbSxWLI unsplash scaled

Ons Social Media Marketing Proces

Het proces dat we in Social Media Marketing stoppen is vrij eenvoudig vanuit een gebruikersstandpunt. Er is geen betere manier om te communiceren en te communiceren met uw huidige en toekomstige klanten dan met een sterke aanwezigheid in de sociale media. Social Media geeft u de mogelijkheid om elke dag te communiceren met uw klanten om uw product of bedrijf op de markt te brengen, terwijl u waardevolle feedback krijgt over uw diensten. U moet uzelf onderscheiden van uw concurrenten & een unieke aanwezigheid creëren die uw merk laat zien en, nog belangrijker, helpt nieuwe klanten te bereiken met onze ideeën & strategieën die hebben bewezen leads te genereren voor elk type bedrijf. Sant Design zal met u samenwerken om uw huidige marketing strategieën te begrijpen en hoe deze het beste kunnen worden toegepast op de verschillende beschikbare social media platforms.

1. Luisteren & Leren

We beginnen met luisteren. We nemen de tijd om u en uw bedrijf te leren kennen, zodat we een duidelijk beeld krijgen van wie u bent en waar u voor staat. We kunnen pas helpen uw verhaal te vertellen als we weten wat uw verhaal is! We verzamelen ook gegevens over uw huidige marketing & social media aanwezigheid (als u die heeft) om ons te helpen bepalen hoe we u het beste kunnen helpen om uw bedrijf in Amsterdam te laten groeien.

Luisteren & Leren
Creatief ontwerp & communicatie

2. Creatief Ontwerp & Communicatie

We werken met u samen om inhoud te creëren die duidelijk en effectief helpt om uw verhaal te vertellen en uw doelgroep te boeien.

3. Gegarandeerde resultaten

Dit is wat ons echt anders maakt dan andere digitale marketeers. Sant Design levert gegarandeerde, meetbare resultaten die zorgen voor een goed rendement op uw investering bij ons. Dat is iets wat de meeste andere Amsterdamse social media marketing bureaus niet met een strak gezicht tegen u kunnen zeggen!

Gegarandeerde resultaten
Voordurende Analyse

4. Voortdurende Analyse & Tweaking

Voor Sant Design, “goed genoeg” is echt niet goed genoeg. Wij stoppen nooit met analyseren en bijsturen voor verbetering. Wij gebruiken tijd-geteste, data-gedreven optimalisatie tactieken om continue marketing groei voor elk van onze klanten te garanderen.

5. Complete Marketing Oplossingen

Wij kunnen u helpen met social media marketing, en we kunnen u ook helpen met zo veel meer! Sant Design biedt een volledig scala van gepersonaliseerde digitale marketing diensten om uw bedrijf te helpen gezien te worden en echt te beginnen groeien in uw doelmarkt, en daarbuiten.

Complete Marketing Oplossingen
Ellipse 1

Dit is ons proces voor een basis site ontwerp en ontwikkeling. Als u zich heeft aangemeld voor een van onze andere diensten, zoals logo ontwerp, SEO, of copywriting, zullen deze worden geïmplementeerd tijdens verschillende fasen op basis van uw behoeften.

Waarom Sant Design kiezen voor Social Media Marketing Amsterdam?

Als u klaar bent om echte bedrijfsgroei te zien via sociale media in Amsterdam en Omstreken, neem dan contact met ons op en laten we een gesprek beginnen over hoe we met u kunnen samenwerken om u te helpen uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken. Bij Sant Design, gaan we niet alleen over social media marketing; we gaan over social media optimalisatie voor uw bedrijf!

En Sant Design stopt niet alleen met social media marketing & optimalisatie. Wij bieden een volledig scala aan digitale marketing diensten, waaronder website design & ontwikkeling, content marketing diensten, interactieve web apps en tools, e-mail marketing diensten, SEO diensten, en nog veel meer!