Wil je meer Kwalitatieve volgers op Twitter?

Twitter

Voordat u Twitter gaat gebruiken, of als u betere, meer gerichte volgers op Twitter nodig heeft, kunt u overwegen de volgende Twitter-tips en -adviezen toe te passen. Het toepassen van onderstaande tips kan uw volgers op Twitter vergroten.

Personaliseer je Twitter-profiel Tweets zijn persoonlijke contacten, dus het is een goed idee om je naam als Twitter-naam te gebruiken. Mensen houden er niet van om accounts met gekleurde eieren of nepaccounts te volgen. Het schijnt niet betrouwbaar te zijn. Een duidelijk herkenbare foto (of waarschijnlijk logo) wordt toegevoegd en mensen weten wie ze zijn.

Gebruik de juiste bio omschrijving Houd uw bio up-to-date en gebruik de trefwoorden die u wilt vinden. U kunt bijvoorbeeld een link naar uw website toevoegen. Dit komt omdat het een manier is om klanten te krijgen. Zorg ervoor dat uw bio beschrijving overeenkomt met wat uw publiek wil lezen. Je biografie en foto’s zijn het belangrijkste wat iemand ziet en bepalen dus of mensen je volgen.

 

Twitter_Blog Interesse tonen in volgers Wees niet alleen geïnteresseerd in je volgers. Toon interesse in je volgers. Dit is waarschijnlijk nog belangrijker dan het plaatsen van interessant nieuws. Vraag het aan je volgers of start een dialoog. Dit kan tot interessante contacten leiden.

Volg interessante mensen terug Als mensen je volgen op Twitter en je vindt ze interessant, volg ze dan gewoon terug. De tweets van die persoon worden weergegeven op de tijdlijn. Maar het is ook goed voor mensen die moeite hebben om je tweets te lezen en je te volgen. Op deze manier kun je je volgers vergroten en laten zien dat je actief bent.

Volg actief mensen waarvan je denkt dat ze geïnteresseerd zijn, of die tot een doelgroep behoren, om te zorgen voor een mix van kennisaanbieders en kennisconsumenten. Zo kun je jezelf bij hen onder de aandacht brengen.

Niet iedereen kan alles lezen Veel mensen raken in eerste instantie overweldigd door de hoeveelheid tweets die ze op Twitter zien en geven het gevoel op dat ze elk bericht moeten lezen. Gebruik de functie Toevoegen aan favorieten om de tweets die u later wilt lezen aan uw favorieten toe te voegen. Lijsten kunnen u helpen bij het organiseren van mensen die uw bericht niet willen lezen.

Moedig jezelf niet alleen aan U kunt geen volgers krijgen, relaties opbouwen of iemand vinden om u te helpen door alleen maar uw verkopen en services te promoten. Help anderen met veel dingen: Deel interessante informatie, foto’s, video’s en links. Betrouwbaar, eerlijk en oprecht. Met andere woorden, wees jezelf. Advertenties zijn prima, maar niet meer dan 10% van het totale aantal tweets dat je plaatst.

Gebruik #hashtags

Het gebruik van #hashtags voor specifieke onderwerpen, acties of evenementen maakt het gemakkelijker om onderwerpen te vinden en te zoeken. Houd de # hashtag eenvoudig en kort voor de leesbaarheid.

Promoot uw account via Twitter Promoot uw Twitter-account zoveel mogelijk. Plaats dit ook op je visitekaartjes, e-mailhandtekeningen, digitale nieuwsbrieven, websites en andere sociale-mediaplatforms om mensen te laten weten dat je actief bent op Twitter.

Als u deze Twitter-tips op Twitter volgt, zult u merken dat uw doelgroep u veel beter kan vinden en betere volgers krijgt die geïnteresseerd zijn in uw inhoud.

About the author:

John Doe

John Doe

Fulltime Webmaker sinds 2019. Gespecialiseerd in Contentbeheer, Social Media, zoekmachine optimalisatie en meer.

Share this post:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

Dit vind je misschien ook leuk